The Liberty Foundation Help - Main

THE LIBERTY FOUNDATION – HELP

The Liberty Foundation Help - Page

HELP JE MEE?

Op ons platform benoemen we situaties van waarin ongelijkheid, vrijheidsbeperking en/of discriminatie voorkomt, in welke vorm dan ook.  Hiermee hopen we een collectief bewustzijn op te bouwen om anders te gaan denken over situaties die we voor lief zijn gaan nemen omdat het namelijk gemakkelijker is om niets te doen. Niets doen is een keuze. En jij bent vrij die keuze te maken. Alleen wordt daar niemand mee geholpen. Hoe voelt dat? En hoe zou het voelen als ook jij bijdraagt aan een positieve verandering binnen de samenleving? Beter toch?

Hoe kun je helpen?

The Liberty Foundation is een ‘Goed doel’ platform. We doen dit op vrijwillige basis en hebben geen commerciële doelen. Je zou ons als foundation kunnen helpen met teksten die onze visie ondersteunen. Het aankaarten van penibele situaties waarvoor nog te weinig hulp beschikbaar is of waar er te weinig sociale aandacht aan wordt gegeven.

Ben jij een opinieschrijver en wil je ons helpen, dan vragen we je om jouw tekst over een bestaande situatie in ongeveer 500 woorden op te sturen via onze sociaal mediakanalen. Zo help je ons groeien en werk je mee aan een goed doel.

Help je mee?